Kad viskas, kas bus paskelbta, turėtų auksinių obuolių vertę...Puslapiai

2015 m. kovo 23 d., pirmadienis

Sena pasaka šiuolaikiškai:)

Trys paršiukai
    Kadaise gyveno trys paršiukai. Jie buvo geri, maži ir labai linksmi paršiukai, bet vieną dieną žaisdami rado dėžę, kurioje buvo įdėti trys juodi sportiniai kostiumai, juos puošė trys juostos. Paršiukai, kostiumus apsirengę, tapo labai blogi. Jie pradėjo atiminėti iš lapiukų saldainius ir mušti nekaltus gyvūnus, ypač zuikiukus.
   Apie jų blogus darbus išgirdo pats miško policininkas Vilkas Pilkas. Vilkas sumanė paršiukus nubausti ir išsikvietė specialųjį būrį pavadinimu ‚,Mū“. Visi leidosi  ieškoti nenaudėlių paršiukų.

   Ieškojo ieškojo ir galiausiai juos rado niokojančius kiškienės parduotuvę. Kiškienė stovėjo ir verkdama žiūrėjo į pasiutusius paršus, kurie griovė parduotuvę. ,,Mū“ būrys reagavo greitai. Išsitraukė gilėmis užtaisytus šautuvus ir pradėjo šaudyti. Paršai neišsigando, išsitraukė savuosius ginklus ir prasidėjo karas. Medžių žievės skraidė, gilės švilpė pro ausis, tik netikėtai paršų amunicija baigėsi ir juos sučiupo ,,Mū“ būrys.
   Bet gerasis Vilkas juos paleido su sąlyga, kad treninguotieji į mišką nekels savo kanopos. Taigi paršiukai išnyko, niekas nežino, kur jie, gal kitą kaimą užpuolė, o gal  tapo gerai paršeliais ir bando gyventi gražų ir malonų gyvenimą.
  O Vilkas Pilkas ir ,,Mū“ būrys išgarsėjo visuose šalia esančiuose miškuose ir jei tik kyla bėda, jie būna kviečiami į nelaimės vietą.
                                                          Nedas Labukas,  6c klasė


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą